| Marka | |
|---|---|
| Typ urządzenia | |
| Wydajność | |
| Rok produkcji | |
| Wymiary | |
| Zasilanie | |
| Stan |
Urządzenia do sera
Urządzenie do cięcia, ważenia i porcjowania.
Kwasoodporna wysoko wydajna maszyna do cięcia i porcjowania produktu z wbudowaną wagą. Krajalnica z tarczą 420 mm. Długość produktu do 1200mm. Załadunek ręczny. Płynna regulacja szybkości cięcia – do 600 cięć/minutę. Grubość plastrów od 0,5 – 20 mm (regulacja bezstopniowa). Zawiera elektroniczną wagę kontrolną. Zakres ważenia 1 – 1000 g , 60 programów ważenia do dyspozycji oraz wydajność do 270 ważeń/min(w zależności od produktu). Posiada horyzontalny sorter,który odrzuca nieprawidłowe porcje. Ponadto wyposażona jest w transporter z platformą do ręcznego układania i korekcji wagi. Szerokość użytkowa 400 mm, długość 300 mm. Dodatkowo 16 zapasowych ostrzy tnących.




















